Järjestelmämme päättelee sijaintisi olevan

GDPR Tietosuoja

Henkilötiedot

Fishinno.fi noudattaa henkilötietojen käsittelyssä Suomen henkilötietolakia (523/1999) sekä 25. toukokuuta 2018 voimaantulevaa Euroopan Unioinin jäsenmaiden yleistä GDPR (General Data Protection Regulation) tietosuoja-asetusta. Fishinno.fi käyttää henkilötietoja ainoastaan sähköisiin palveluihin kuten verkkokauppaan. Käyttäjän tulee antaa Fishinno.fi:lle kulloisenkin palvelun käytön edellyttämät tarpeelliset ja oikeat henkilö- ja muut tiedot.

Käyttäjän antamat henkilötiedot ovat luottamuksellista tietoja joita ei luovuteta kolmansille osapuolille. Fishinno.fi:llä on kuitenkin harkintansa mukaan oikeus luovuttaa nimi ja yhteystiedot poliisi- tai muulle viranomaiselle. Tiedot voidaan luovuttaa vain siinä tapauksessa mikäli on syytä epäillä että henkilö on syyllistynyt tai epäillään syyllistyneen Suomen laissa määriteltyyn rikokseen.

Fishinno.fi kerää henkilötietoja, kun täytät rekisteröintilomakkeen ja luot asiakastilin. Henkilötietoja kerätään myös kun asiakas tekee tilauksen Fishinno.fi verkkokaupassa.

Henkilötietojen tallennus

Käyttäjän antamat henkilö- ja yhteystiedot tallennetaan Fishinno.fi:n verkkokauppaan aina kyseisen tilauksen yhteyteen. Henkilötiedot tallennetaan myös Fishinno.fi:n asiakasrekisteriin mikäli käyttäjä rekisteröityy eli luo oman asiakastilin palveluun. Fishinno.fi voi tarvittaessa käyttää henkilö- ja yhteystietoja kehittääkseen ja parantaakseen toimintaa ja palveluita.

Fishinno.fi tallentaa seuraavia tietoja

  • Nimi, postinumero ja postitoimipaikka, osoite
  • Sähköposti ja puhelinnumero
  • Ostohistoria

Seuraavia tietoja ei tallenneta

  • Pankki- tai luottokortin numerot

Näin suojaamme henkilötietosi

Tietoja säilytetään Fishinno.fi tietokannoissa johon ulkopuolisilla ei ole pääsyä. Lisäksi kaikki henkilötiedot tallennetaan tietokantantoihin vahvasti salattuina. Henkilötietokantoihin on pääsy/käyttöoikeus ainoastaan Fishinno.fi verkkokaupan henkilökunnalla, joille on myönnetty siihen erikseen oikeus.

Asiakkaalla on mahdollisuus omia käyttäjätunnuksia käyttämällä päästä katsomaan ja muokkaamaan omia tietojaan.

Kävijätilastot

Fishinno.fi voi kerätä tilastoa vierailijoista ja käyttäjämääristä, tilastoihin ei kutenkaan tallenneta minkäänlaisia henkilötietoja. Tilastotietoja ei voida yhdistää yksittäiseen henkilöön.

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Fishinno Finland

Vasarakuja 2

52300 Ristiina


Puh. o400907234

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

3. Rekisterin nimi

Fishinno asiakas- ja tilausrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja Fishinnon oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

  • Nimi
  • Tilaustiedot
  • Sähköpostiosoite
  • Matkapuhelinnumero
  • Osoitetiedot

Fishinno käyttää sivustoillaan evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Evästeet ovat pieniä, selaimen pyynnöstä käyttäjän tietokoneelle lähetettäviä ja siellä säilytettäviä tekstitiedostoja. Evästeet voi kieltää säätämällä selaimen asetuksia.

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan Fishinno tilaustietojärjestelmästä ja tietoja pidetään yllä manuaalisella päivityksellä.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Fishinno ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Fishinnon tietoverkko ja laitteisto, jossa rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla ajantasaisilla teknisillä toimenpiteillä.

10. Kielto-oikeus

Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.

Tuoteryhmät

Valuutta

Valitse kieliversio

Oma tili

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Verkkokauppa

YRITYS

Fishinno Finland Tmi (y-tunnus 1902419-2) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja valituille kansainvälisille alueille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö kassapalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Checkout maksupalvelu

Maksutavat

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet, sekä yleisimmät luottokorttimaksut.

Toimitus

Tuotteet toimitetaan Postin kuljetuksina, lähimpään postitoimipaikkaan, tai kirjelähetyksenä kotipostilaatikkoon, mikäli tilattu tuote mahtuu kirjeeseen.

Palautus ja takuu

Kaikilla tuotteilla on 14vrk palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja myyntipakkausten kunnossa. Palautukset tapahtuvat Postin kautta, palautus ei ole maksuton, koska toimitus tarjotaan maksuttomana.

Takuutapauksissa on otettava aina ensin yhteys myyjään. Yhteystiedot löytyvät kuitista tai verkkokaupan sivuilta.

Noutamattomat lähetykset

Mikäli lähetys on unohtunut noutaa tai asiakas on itse syöttänyt tilattaessa väärän puhelin-numeron tai sähköpostiosoitteen, johon lähetyksen seurantatiedot automaattisesti tulisi saapua, veloitetaan palautuneesta ja uudelleentoimitettavasta lähetyksestä siitä aiheutuneet ylimääräiset kulut. jotka muodostuvat Postin palautusveloituksesta ja uudelleen postituksesta.

Tarjoamme yhden ilmaisen rahdin/tilaus, eli tilausta ei osatoimiteta veloituksetta useaan kertaan, mikäli joku tuote on jälkitoimituksessa.